Assocació Singfonics Grup Vocal

Logo Singfònics!_invertit (1)

El mes d’octubre de l’any 2010, un petit grup de cantaires es van reunir per parlar d’un nou projecte de coral, de com volíen que fos i quines expectatives de futur teníen com a grup. Van triar les primeres cançons i van fer els primers assajos quan encara no teníen ni nom! Els movia la il·lusió per tirar endavant un grup vocal fresc, creatiu i innovador; avui miren enrere amb un gran somriure en veure que han aconseguit ser el que es vam proposar, tot i que encara hi ha nous reptes que els motiven i volen més!!!

Al llarg d’aquests tres anys, la família de Singfònics ha anat creixent: han sumat noves veus, s’han consolidat com un cor connectat a la seva banda de músics, han après amb professionals de la música i la interpretació, han tingut el plaer de conèixer altres corals, han trepitjat diversos escenaris, han estrenat nous espectacles… sense oblidar en cap moment el que els ha portat fins aquí: la seva passió per la música, la satisfacció de superar-se dia a dia amb harmonitzacions i coreografies més complexes, la connexió que senten com a grup damunt l’escenari i les amistats que han nascut entre ells. Ja ho sabeu, Singfònics son un projecte musical i humà, s’ho passem pipa junts, els encanta barallar-se amb les partitures fins aconseguir el que busquen, gaudeixen com bojos als assajos i trobades, sempre amb la guitarra a la mà i l’esperit positiu que porten dins.

Recentment, han participat al programa de TV3 Oh Happy Day .

 

 

http://www.singfonics.com

 

Tagged with:
Publicado en Uncategorized

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: